• Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00uur
01

Informatie aanvragen

Stap 1: Vul het offerte formulier in of bel ons op. Wij proberen binnen één werkdag te reageren.

02

Offerte op maat

Stap 2: Wij maken een vrijblijvende offerte op maat met al uw wensen.

03

Klus uitvoeren

Stap 3: Na akkoord, op de offerte, plannen we een afspraak in om de klus uit te komen voeren.

specialist in de afbouw- / stucadoorssector

U kunt bij ons terecht voor verschillende wandafwerkingen

Door jarenlange ervaring, weten wij wat klanten belangrijk vinden. En kunt u er bij ons van op aan, dat we begrijpen wat uw wens is en voorzien van advies en kwaliteitswerk op maat.
Vorige slide
Volgende slide

Wandafwerkingen

Pleisterwerk

Het strak maken van wanden/plafonds voorzien van een dunne gipsmortel. Laagdikte van 1 tot 6 millimeter. Afwerking tot een optimaal glad resultaat.

Raapwerk

Haaks en loodrecht maken van oudere, ruwe wanden/plafonds. Laagdikte van 6 millimeter t/m 5 centimeter. Afwerking tot een optimaal glad resultaat!

Schuurwerk

Wordt meestal op plafonds toegepast en niet zo snel op wanden, omdat het niet erg stootvast is. Door de gipslaag op te schuren met een vochtige stucspons ontstaat er een interessante textuur. Deze Textuur kan worden opgeschuurd op lijn of in een wildverband. (Bekende waaierpatronen).

Spachtelputz

Is een kunstgebonden sierpleister voor wanden. ( 80% marmerkorrels/ 20% bindmiddel). Het is een uiterst geschikte afwerking voor wanden, omdat deze stoot en kras vast is door middel van de verharde toplaag. Het is verkrijgbaar in extra fijn, fijn, middel, grof maar ook in  diverse kleuren.

Spackspuitwerk

Spackmortel wordt aangebracht doormiddel van een spuitmachine. Het is een fraaie afwerking, vlokachtig van structuur, goed te gebruiken op wanden en plafonds. Welke goedkoper is dan andere wand/plafond afwerkingen. Aan te brengen in 2 lagen. De meslaag (onderlaag) voor het egaal wit maken van de ondergrond en de korrellaag (afwerklaag) voor het bepalen van de eindtextuur.

Buitenstucwerk

Bij buitenstucwerk worden de oppervlaktes gestuct met een cementgebonden mortel.
Deze wordt later afgewerkt, met een kalk-cement dunpleister. De eindafwerking bestaat voornamelijk uit de kleuren wit, licht grijs, donker grijs. Uitwendige hoekprofielen en stucstrips worden bevestigt met een montagemortel. Deze is steviger dan  een gewone cementgebonden mortel.
De diverse profielen zijn verkrijgbaar in een kunststof of RVS versie.

Gipsafwerking voor AK-metalstudwanden

(Droogbouw)
Is een kunstgebonden sierpleister voor wanden. ( 80% marmerkorrels/ 20% bindmiddel). Het is een uiterst geschikte afwerking voor wanden, omdat deze stoot en kras vast is door middel van de verharde toplaag. Het is verkrijgbaar in extra fijn, fijn, middel, grof maar ook in diverse kleuren.

Klasse A / hoogste afwerkingsniveau

De naden en schroefgaten worden gevuld met een gipsmortel en daarna afgewerkt met een finishlaag van dunpleister. Daarna wordt het gehele oppervlak nogmaals voorzien van een dunne pleisterlaag en geschuurd met een schuurmachine. Dit voor een geheel glad resultaat. De afwerking hierna is dan meestal een hoogglans, zijdeglans verfsysteem of een dun behang.

Nieuwbouw woningen

Krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwbouw woning?

Dan staan wij voor u klaar! Bij een nieuwbouw woning is het vaak niet nodig om een dikke stuclaag toe te passen op de wanden/plafonds. Dit zou eventueel kunnen met een airless-dunpleister voor een extra glad resultaat. Zodat het direct overschilderbaar is. En u vele kosten bespaard.

Daarom bieden wij een nieuwbouwpakket aan

Garantie

Wij leveren altijd garantie en werken met een scheurvrij belofte van 24 maanden na oplevering.

Mocht u de eerste 24 maanden na oplevering scheuren krijgen doordat uw nieuwbouwwoning nog uitwerkt op de fundering, dan komen wij van VDA Stucwerken uw scheuren repareren voor een vaste prijs van € 150,00 De scheurvrij belofte zit niet standaard in het pakket inbegrepen. U bent dan ook vrij om te kiezen of u hier gebruik van wilt maken.

Collectief Burenkorting:

Bij nieuwbouwwoningen komt het vaak voor dat meerdere nieuwe bewoners gelijktijdig hun woning laten stucadoren.

Met onze speciale collectief burenkorting geniet u samen met de buren van het mooiste stucwerk resultaat. En krijgt u een waanzinige korting tot wel € 500,00 waneer u samen met de buren een burencollectief vormt en de krachten weet te bundelen qua inkoop van onze stucadoorswerken. Zodat er meer ruimte is voor onderhandeling over betere tarieven, dan wanneer u individueel offertes opvraagt. Dit betekent dat jullie meer kunnen krijgen voor je geld, voor het realiseren van jullie droomwoning.

Wij kunnen met onze ervaring en kennis de wensen van de klant beter vertalen naar concrete oplossingen en ideeën. Bij ons advies houden wij altijd rekening met de laatste technieken op stucadoors gebied. Hierdoor is het mogelijk om praktisch elke wens van de klant te honoreren.

Neem contact met ons op

Vraag een gratis offerte aan